Derfor skal du abonnere

Der findes masser af litteratur, podcasts, YouTube-videoer (og selvfølgelig også masser af nyhedsbreve) om det at have et vidensarbejde. Så hvorfor skal jeg følge med her, tænker du nok.

Well, det skal du, fordi Kontorliv dels udkommer i et tempo og omfang, hvor alle kan være med, og dels fordi jeg kun beskæftiger mig med ét emne i hver e-mail. Et.

Det vil sige, at du allerede på emnet på e-mailen kan læse, om den pågældende e-mail er noget for dig, eller om du vil springe over og blot arkivere den.

Hvornår udkommer Kontorliv?

Der er ingen fast udgivelsesdag. Du får en mail, når jeg har skrevet noget nyt - men aldrig, aldrig, aldrig mere end én mail om dagen. Og du kan snildt forvente en lavere rate end det.

Jeg ved, hvor meget trafik der er i vores alles e-mailindbakker, og at det sidste, vi har brug for i virkeligheden er flere mails.

Hvem står bag?

Mit navn er Lars K Jensen, og jeg har i mange år arbejdet med digital udvikling i og omkring mediebranchen. Blandt andet som $leder af Danmarks første redaktionelle udviklingsteam, leder af produktudvikling og nu i en rådgivende funktion.

Min baggrund er i journalistikken, så det er i sagens natur i mediebranchen, jeg har slået de fleste af mine folder.

Læs mere om mig eller fang mig på LinkedIn eller Twitter.

God læselyst,
Lars